Tentang Kami

Ngeunaan amor

Didirikeun taun 2016, amor mangrupikeun pabrikan OEM / ODM propésional sareng konsultan Produk kalayan Inovasi, Ngabantosan anjeun pikeun ngahontal tujuan, sareng bakal nawiskeun jalma anu ngagaduhan kahirupan modéren nganggo téknologi anyar.
Dina waktos anu singget kanggo janten 10 juta USD perobihan penjualan taunan, atur pangwangunan, produksi, penjualan sareng jasa di salah sahiji perusahaan manufaktur pamasaran listrik listrik. Perusahaan nutupan legana sakitar 10000 méter pasagi, parantos ngawangun pabrik standar, produksi réngsé 5000 unit, produk tina pengadaan bahan baku, atanapi prosés produksi produk sareng uji coba saluyu sareng nasional sareng sistem sertifikasi kualitas internasional pikeun nerapkeun; ayeuna produk kami diékspor ka Asia, Afrika, Éropa sareng Amérika Serikat sareng buana nagara sareng daérah,

fdb36acdc9cd833128b0b3718a194a9

Zhongshan Amor Electrical Appliance Co., Ltd. parantos ngiringan perjanjian pikeun ngagabung sareng Foshan Shunde North Conductor Industry Co., Ltd. 20 juta USD penjualan taunan. Ngahijina dina 1 Januari 2019 saatos jam kerja. lokasi kabuka salaku Foshan Shunde North Konduktor Industri Co., Ltd. Shunde Cabang: - Cina shunde jalan ka-2 8, Hikmah ngawangun Lantai 6.

Filsafat urang
Pernyataan visi amor ngamungkinkeun urang pikeun nganteurkeun solusi "one-of-a-kind" anu ngajalankeun kasuksésan sareng kamekaran para nasabah - nyiptakeun kasempetan penjualan énggal pikeun kami sareng mitra kami. Kami bakal nyandak konsumén sareng mitra kami saluareun produk individu sareng kamampuanna. Urang bakal mere ilham ideu anyar tina téknologi: 

Amor ngarobih cara organisasi kalibet sareng inpormasi ngalangkungan téknologi anu nyambung. Ku maturan portopolio komprehensif ngeunaan manajemen dokumen sareng solusi tampilan anu unggul, Amor ngabantosan usaha pikeun nyiptakeun, ngatur, ngabayangkeun sareng ngabagi inpormasi, sahingga tiasa ngajajah ideu sareng kolaborasi ku cara-cara énggal. Tina Inovasi Anyar pikeun solusi manajemén dokumén, Amor ngembangna téknologi kantor, jasa sareng dukungan dirancang pikeun ngajantenkeun inpormasi langkung kontekstual, cairan, lumaku sareng pamustunganana langkung tiasa diaksés, ideu inspirasi tina téknologi.


Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube