Amor infrared cooker AT-002 China Supplier digosok hob infra red kalayan kualitas anu saé pikeun borongan

Pedaran pondok:

Kompor infrared sareng tombol push, kompor infra merah listrik, kristal kaca hideung, 110V ~ 220V ~ 240V, 50 / 60HZ, tampilan 2000W, tampilan LED, 280 * 360 * 63mm


Detil Produk

Juru masak infrabeureum
Modél No.:- AT-002
Warna: kai / hideung / emas
Bagian mesin penting: pelat pemanasan, pelat microcrystalline, sistem kontrol listrik, sistem kontrol suhu sareng tungku awak
Jenis Kontrol: - Sentuhan Kulit nganggo Kenop
Fungsi: - 4 fungsi calakan
Kaos-Gorengan, BBQ, Sup, Cingcin, Timer, ON / OFF
Perumahan: - Steel Body Portable / Kalayan dua gagang
Ukuran gelas: - gelas kristal hideung, 280x360mm
Ukuran unit: - 280x360x63mm
Kakuatan: - Tampilan 2000w (1800w)
Colokkeun Daya: - (Opsional) ?? …….

Ngepak
Ukuran Kotak Kado: -448x90x334mm
Ukuran kotak master: - 558x348x462mm / 6Pcs
20FCL: - 1872 PCS
40HQ: - 4548 pcs

Kalayan kamekaran masarakat, beuki seueur jalma resep kompor infra red. Amor infrared cooker ogé tiasa ngadamel kithen morden urang.
Naha Jalma resep kompor infra merah? Hayu urang ngobrol ngeunaan éta.
1. Amor tukang masak infra red ngagaduhan sagala jinis. Éta tiasa nyumponan sarat éstétis tina publikasi.
2. Nalika masak, urang tiasa ngajauhan kembang api. Éta tiasa ngajantenkeun dapur urang rapih sareng bersih.
3. Suhu kompor pisan luhur. Pemanasan stabil. Nalika masak, permukaan na bakal beureum. Kami henteu tiasa némpél dina permukaan nalika urang masak sareng saatos masak
4. Anjeun tiasa bakar bakar sareng kompor infra red. Ngarasakeun barbecue indoor.

AT-002-1688_05


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube