Amor infrared cooker AT-310 Brand new Hot sale skin touch with knob infrared cooker with high quality

Pedaran pondok:

Kompor infrared sareng tombol push, saham seueur barang kompor infra merah, kaca hideung kristal, 110V ~ 220V ~ 240V, 50 / 60HZ, tampilan 2000W, tampilan LED, 180 * 180 * 70mm


Detil Produk

Juru masak infrabeureum
Modél No.:- AT-310
Jenis Kontrol: - Knob
Fungsi: - Gampang Paké
Perumahan: - Buleud / Plastik Awak Awak
Ukuran gelas: - 180mm Babak
Ukuran unit: - φ180x70mm
Kakuatan: - 1000w Nyata
Colokkeun Daya: - (Opsional) ?? …….

Ngepak
Ukuran Kotak Kado: -265 * 110 * 260
Ukuran kotak master: - 680x280x540mm / 12Pcs
20FCL: - 3264 pcs
40HQ: - 6420 pcs

1. Plat pemanasan tungku keramik listrik diwangun ku bagian pemanasan beusi sareng pelat pemanasan kromium sareng pelat isolasi. Suhu pemanasan tungku keramik listrik tinggi. Permukaan tiasa ngahontal 200 derajat.
2. Kalayan kompor infra merah amor, anjeun tiasa milih pariuk gelas, pariuk beusi, pot aluminium, pariuk keramik sareng sagala rupa panci.
3. tungku keramik listrik ngadopsi prinsip pemanasan infra red, anu mangrupikeun produk séhat tanpa polusi sareng henteu ngabahayakeun awak manusa.
Produk 4.Amor gaduh setélan kontrol suhu. Tepat kontrol suhu. Jantenkeun langkung aman pikeun pangguna.
5. Amor kompor gaduh lampu indikator peringatan suhu tinggi dina permukaan.
6. Amor inframerah kompor nganggo bahan pangsaéna. Patuh sareng standar internasional.
Kami gaduh sertifikasi CE, CB, UL, BSCI, ROHS.
7. Sahenteuna jaminan sataun.
8. Aya seueur jinis colokan. Cocog sareng nagara anu bénten.
9. Kami nganggo kipas sepi. Ngurangan noise.

AT-310-1688_05


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube