Amor 2020 kompor induksi kompor AI-M5 kompor gas anyar nganggo fungsi masak multi

Pedaran pondok:

Kompor induksi kalayan kontrol tombol touch kulit, kompor induksi keramik kompor gas listrik, kristal kaca hideung, 110V ~ 220V ~ 240V, 50 / 60HZ, kakuatan tampilan 2000W, Timer & Preset function, 250 * 290 * 66mm


Detil Produk

Kauntungannana:
1. Ngarareunah-Teu aya seuneu atanapi panas mancur. Anjeun tiasa masak dina kithcen ku Fan atanapi AC. (Teu aya kesang nalika usum panas)
2. Masak Aman-Aman (Bahkan barudak tiasa nyobian dasar masak) Kompor induksi biasana ngan ukur panas di tempat wajan
3. Kontrol-Kontrol kompor induksi pisan responsif anu mana anjeun tiasa sacara gampil ngarobih dial pikeun ngahontal suhu anu dipikahoyong
4. Portable-Tiasa nempatkeun dimana waé pikeun masak, gampang dibawa.

Fitur:
1. Fungsi masak multi-calakan. (Sangu, Susu, Sup, Goreng, Cai, Kukus,
2. Timer & Preset-4 Jam otomatis, 24 Jam prasetél.
3. Otomatis pareum-Saatos 2 Jam induksi sacara otomatis bakal pareum.
4. Operasi panel-Lemes tutul & tombol push pikeun control.

AI-M5 hideung / bodas. Tombol na nyaéta tombol push kalayan 4 fungsi calakan.
Perumahan: - Plastik dibabawa

Pelat kristal kelas A: 280 * 290 mm

Ukuran unit: 290 * 360 * 70 mm

Kakuatan tampilan: 2000W

Kakuatan nyata: 1800 W

Ngepak
Ukuran Kotak Kado: - 330 * 100 * 400mm
Ukuran kotak master: - 620 * 340 * 425mm / 6Pcs
20FCL: - 1890 pcs
40HQ: - 4584 pcs

Kompor induksi gampang dibersihkeun. Éta tiasa ngadamel dapur anjeun rapih sareng rapih.

Tanpa asap asak, anjeun tiasa masak kaamanan sareng nyaman.

Ngabagéakeun palanggan ti sakumna dunya.

Pikeun OEM / ODM / CKD SKD


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube