Amor anyar inovasi infrared kompor AT-16V touch kualitas luhur kulit sareng hotplate inframerah knob

Pedaran pondok:

Kompor inframér sareng tombol touch kulit nganggo dua gagang, kompor gas digital kompor infra merah, kaca hideung kristal, 110V ~ 220V ~ 240V, 50 / 60HZ, tampilan 2000W, tampilan LED, 320 * 390 * 51mm


Detil Produk

Juru masak Inframerah Jauh (Nyarios)
Modél No.:- AT-16V
Warna : Hideung sareng pink
Jenis Kontrol: - Toél Kulit, Kontrol Tombol
Aduk-Goreng, BBQ, Sup, Cingcin
Fungsi: - 4 fungsi calakan
Perumahan: - Aluminium & Awak Plastik
Ukuran kaca: - 280x360mm
Ukuran unit: - 420x283x65mm
Kakuatan: - Tampilan 2000w (1800w)
Colokkeun Daya: - (Opsional)

Ngepak
Ukuran Kotak Kado: -448x90x334mm
Ukuran kotak master: - 558x348x462mm / 6Pcs
20FCL: - 1872 PCS
40HQ: - 4548 pcs
Amor fokus kana pangalaman éndah masak. Ngarobihkeun tilu kali sadidinten kana kahirupan anu elegan sareng santai. Kami ngudag produk anu berkualitas sareng merhatoskeun kualitas kahirupan.

Kalayan kontrol touch kulit sareng kontrol kenop, suhu tiasa disaluyukeun ku kersa anjeun. Mesinna tiasa dikontrol ku anjeun nyalira.

Kompor induksi portabel, Colokkeun sareng maénkeun iraha waé.

Suhu stabil ngamungkinkeun anjeun resep masak. Jantenkeun tuangeun langkung raoseun.

Desain konci murangkalih calakan, pikeun nyegah teu dihaja atanapi keuna barudak

Kesederhanaan operator. Éta ramah pikeun jalma sepuh.

Éta ngagaduhan fungsi waktos. Henteu kedah ngantosan. Anjeun tiasa ngatur waktos nalika masak.

AT-16V_06


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube