Taros Kami

Zhongshan AMOR Electrical Appliance Co., Ltd.

Alamat

Lantai 6, Unit 3, Gedong 6, Gaozaifuyuan, Kota Xingtan, Kacamatan Shunde, Kota Foshan, Cina

Telepon

Penjualan: 0086-18802591102

Sokongan: + 86-757-28878175

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube