Indéks masak masak FAQ

1. Naha kompor induksi masak langkung gancang tibatan kompor listrik sareng gas normal?

Leres, kompor induksi langkung gancang tibatan kompor listrik tradisional sareng kompor gas. Éta ngamungkinkeun kontrol instan énergi masak anu sami sareng pembakar gas. Métode masak anu sanés nganggo seuneu atanapi elemen pemanasan beureum-panas tapi pemanasan induksi ngan ukur manaskeun pot.

2. Naha bakal masak induksi ngahasilkeun konsumsi énergi tinggi?

Henteu, kompor induksi mindahkeun énérgi listrik ku induksi tina gulungan kawat nalika arus listrik ngalir ngalangkungan éta. Arus ayeuna nyiptakeun medan magnét anu robih sareng ngahasilkeun panas. Panci janten panas sareng manaskeun eusina ku konduksi panas. Permukaan masak didamel tina bahan keramik-gelas anu mangrupakeun konduktor panas anu goréng, janten ngan ukur saeutik panas anu leungit ngalangkungan handapeun panci anu nandakeun limbah énergi minimal upami dibandingkeun sareng masak seuneu anu kabuka sareng kompor listrik normal. Pangaruh induksi henteu panas hawa di sakuriling bejana, ngahasilkeun épisiénsi énergi salajengna.

3. Naha aya bahaya kaséhatan tina radiasi unit induksi?

Kompor induksi ngahasilkeun radiasi frekuensi anu handap pisan, sami sareng frékuénsi radio gelombang mikro. Jinis radiasi ieu ngirangan nganggur kana jarak sababaraha inci dugi ka sakitar kaki tina sumberna. Salila panggunaan normal, anjeun moal caket kana unit induksi operasi pikeun nyerep radiasi naon waé.

4. Naha masak induksi peryogi téknik khusus?

Kompor induksi ngan ukur sumber panas, sahingga, masak sareng kompor induksi teu aya bedana tina sagala bentuk panas. Nanging, pemanasan langkung gancang sareng kompor induksi.

5. Sanés gelas permukaan tutup? Naha bakal rengat?

Permukaan cooktop didamel tina gelas keramik, anu kuat pisan sareng éta nahan hawa anu luhur pisan sareng parobihan suhu ngadadak. Gelas keramik tangguh pisan, tapi upami anjeun muragkeun barang-barang masak anu beurat, gelas éta tiasa rengat. Dina panggunaan sapopoe, kumaha oge, teu dipikaresep rengat.

6. Naha aman pikeun nganggo kompor induksi?

Leres, kompor induksi langkung aman dianggo tibatan kompor konvensional kusabab teu aya seuneu terbuka sareng pamanas listrik. Siklus masak tiasa diatur ku durasi masak sareng suhu anu diperyogikeun, éta sacara otomatis bakal pareum saatos siklus masak parantos réngsé pikeun nyingkahan kadaharan anu langkung asak & résiko ngarusak kompor.

sadaya modél sapertos nyayogikeun fungsi masak otomatis pikeun masak anu gampang sareng aman. Dina operasi normal, permukaan masak tetep tiis pikeun némpél tanpa cilaka saatos wadah masak dihapus.

7. Naha kuring peryogi alat masak khusus pikeun masak induksi?

Leres, alat masak tiasa nyangking simbol anu ngaidentipikasi éta cocog sareng kompor induksi. Panci waja stainless steel tiasa dianggo dina permukaan masak induksi upami dasar panci kelas magnét tina stainless steel. Upami magnét caket ogé dina dampal panci, éta bakal tiasa dianggo dina permukaan masak induksi.


Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube