FAQ toptop inframerah

Naon Bédana Cooktops Infrabeureum sareng Induksi

Anjeun panginten bingung ngeunaan naon bédana antara juru masak infra merah sareng induksi…. Duanana pilihan parantos lami, janten pikeun ngabantosan kabingungan, hayu urang tingali sareng diskusikeun pelat panas infrared vs pelat panas induksi sareng cara duanana cara masak tiasa dianggo. Urang bakal ngabahas naha milih sareng nganggo panas infra red mangrupikeun pilihan anu langkung saé sareng langkung mirah. Sareng urang bakal ngabahas mangpaat masak infra merah. Resep ningali oven infrared benchtop pang populerna?

Naon Anu Masak Infrabeureum?

Masak inframerah mangrupikeun cara anu manpaat pikeun masak kadaharan anu séhat sareng nahan nutrisi.

Panas infrared nyaeta

Langkung gancang pikeun masak seueurna tuangeun- 3 x langkung gancang tibatan metode tradisional

Teu ngahasilkeun panas sareng ngajaga dapur anjeun langkung tiis

Masak tuangeun anjeun pisan, henteu panas atanapi tiis

Ngagaduhan kadar uap anu langkung luhur dina dahareun

Cookers tiasa dianggo pisan - kompor Benchtop, oven alat keur manggang roti sareng alat masak keramik anu sampurna pikeun

dapur, RV, parahu, kamar asrama, kémping

BBQ Infrabeureum jauh kirang pabalatak pikeun dianggo sareng langkung mirah pikeun dijalankeun

Kumaha Pamasok Inframerah Panas?

Cooktops infrared didamel tina lampu pemanasan inframerah kuarsa dina piring logam anu dilindungan korosi. Lampu biasana dikurilingan ku gulungan anu manceran pikeun ngaluarkeun panas anu manceran. Panas manceran ieu mindahkeun panas infra merah langsung kana pot. Anjeun bakal mendakan kompor infra merah ngagaduhan efisiensi énergi anu langkung luhur tibatan coil listrik padet ku langkung épisiénsi 3 kali langkung. Mangpaat kompor infra red tibatan kompor induksi: naon waé jenis pot sareng wajan tiasa dianggo. Kalayan kompor induksi, anjeun peryogi alat masak khusus.

Bill Best nyiptakeun pembakar infra merah anu didukung ku gas mimiti di awal taun 1960an. Bill mangrupikeun pendiri Thermal Engineering Corporation sareng dipaténkeun burner infra red na. Mimiti dianggo di pabrik sareng industri sapertos pabrik pabrik ban sareng oven ageung anu dianggo pikeun garing cet wahana gancang.

Dina taun 1980an, grill infra red keramik parantos dipanggihan ku Bill Best. Nalika anjeunna nambihan penemuan burner inframerah keramik na kana parut barbecue anu didamelna, anjeunna mendakan panas infrared anu asak tuang langkung gancang sareng nahan tingkat uap anu luhur.

Kumaha Cara Grills Infrabeureum dianggo?

Panas Infrabeureum sok aya. Oven infrared ngagaduhan nami ti elemen pemanasan infra red jauh aya di inti tina perakitan pemanasan maranéhanana. Unsur-unsur ieu panas nyiptakeun panas manceran anu mindahkeun kana dahareun.

Ayeuna dina areng atanapi gas biasa anjeun anu grill, grill dipanaskeun ku ngaduruk areng atanapi gas anu teras ngahanas tuangeun nganggo hawa. Panggang infrared dianggo béda. Aranjeunna nganggo elemen listrik atanapi gas pikeun ngahanas permukaan anu teras ngaluarkeun gelombang infra merah langsung kana tuangeun anu aya dina piring, mangkok atanapi hawu.

Naon ari Induksi Masak?

 Induksi Masak mangrupikeun padika anu énggal pikeun manaskeun tuangeun. Kompor induksi nganggo éléktromagnét sabalikna tina konduksi termal pikeun manaskeun pot. Tukang masak ieu henteu nganggo elemen pemanasan naon waé pikeun mindahkeun panas tapi langsung panaskeun bejana sareng medan éléktromagnétik handapeun permukaan kompor kaca. Widang éléktromagnétik mindahkeun ayeuna langsung kana alat masak magnét, nyababkeun janten panas– anu tiasa janten pot atanapi panci anjeun.

Mangpaat ieu pikeun suhu anu luhur gancang pisan sareng kontrol suhu langsung. Kompor masak induksi gaduh seueur manpaat pikeun konsumén. Salah sahijina nyaéta kompor henteu panas, ngirangan kamungkinan kaduruk di dapur.

Kumaha Cara Kerja Induksi Masak?

Kompor induksi diwangun ku kawat tambaga disimpen dina handapeun wadah masak teras arus magnét anu bolak-balik nembus kawat. Arus bolak ngan saukur hartosna anu ngajaga arah. Arus ieu nyiptakeun medan magnét fluctuating anu sacara teu langsung bakal ngahasilkeun panas.

Anjeun tiasa leres-leres nempatkeun leungeun anjeun dina luhur gelas sareng anjeun moal ngaraos nanaon. Entong pernah nempatkeun panangan anjeun anu nembe dianggo pikeun masak sabab bakal panas!

Alat masak anu cocog pikeun kompor induksi didamel tina logam ferromagnetik sapertos beusi cor atanapi stainless steel. Nyayogikeun anjeun nganggo disk ferromagnetic, tambaga, kaca, aluminium, sareng non magnét, steels stainless tiasa dianggo.

Naha Masak Infrabeureum Langkung Hadé? Infrabeureum Lempeng Panas VS Induksi

Jalma sering naroskeun patarosan "infrared hot plate vs induction" nalika ngeunaan panggunaan kakuatan. Kompor infrared nganggo sakitar 1/3 tanaga kirang ti jenis kompor atanapi grills sanés. Pembakar inframerah panas pisan gancang, ngahasilkeun suhu anu langkung luhur tibatan grill atanapi kompor biasa anjeun. Sababaraha kompor infra red sanggup ngahontal 980 derajat Celsius dina 30 detik sareng tiasa bérés masak daging anjeun dina dua menit. Éta gancang pisan.

Kompor infrared sareng bakar BBQ jauh langkung gampang dibersihkeun. Pikirkeun sadaya kakacauan ti panungtungan waktos anjeun nganggo grill burner atanapi charcoal grill…. Sagala cipratan anu kedah diberesihan…. Unsur-unsur dilapis keramik dina BBQ infra merah ngan ukur kedah diusap sareng mangkok kompor benchtop lebet dina mesin cuci piring.

Mangpaat Masak Infrabeureum?
Kadaharan Raheut

Masak inframerah mastikeun panas disebarkeun merata kana permukaan masak. Panas manceran nembus tuangeun anjeun sacara merata sareng mastikeun kandungan uapna tetep luhur.

Suhu handap

Kompor infrared janten panas gancang pisan. Kami nyarankeun anjeun nonton dahareun sacara raket sareng ngirangan panas nalika diperyogikeun. Anjeun kedah milih kompor infra red sareng setélan suhu anu bénten-bénten.

Saé kanggo Lingkungan

Kompor infrared sareng grills nganggo sakitar 30 persén bahan bakar kirang tina listrik anjeun, gas atanapi grill areng. Ieu ngahémat artos anjeun teras ngabantosan lingkungan. Milarian anu mana 5 grill infra red anu pang populerna di dieu

Nyalametkeun anjeun Waktos

Kusabab hawu infra merah panas paling gancang, éta ngajantenkeun masak langkung gancang. Anjeun tiasa ninggang bakar bakar, daging bakar, masak tuangeun sareng ngalakukeun naon waé anu anjeun pikahoyong ampir 3 kali langkung gancang tibatan kompor biasa.

Ngan Sakumaha Gancangna Masak Inframerah?

 Kompor infrared tiasa angkat dugi ka 800 derajat Celsius dina 30 detik. Éta sakumaha gancang aranjeunna. Gumantung kana modél sareng jinis na tangtosna, anjeun tiasa kéngingkeun sababaraha modél langkung laun. Catet yén sadaya titik mindahkeun panas ku infra red kusabab kagancangan.

Pembakar gas sareng kompor areng bakal meryogikeun panas pikeun dibawa kana wadah masak anjeun teras ngadagoan bejana janten langkung panas sateuacan suhu naék. Permukaan inframerah dilarapkeun panas kana kapal masak anjeun gancang-gancang sareng masih ngajaga kadaharan anjeun tina karusakan. Bayangkeun masak barbecue ngan dina 10 menit sareng ngaraoskeun nikmat sapertos kitu. Anjeun panginten ogé resep mariksa grill areng ogé

Naha Anjeun peryogi Peralatan Khusus?

Anjeun teu kedah alat masak khusus sapertos anu parantos kami sebatkeun. Sami-sami kompor biasa anjeun tiasa kéngingkeun seueur aksesoris anu anjeun panginten peryogi ... .. Sapertos mangkok kaca kandel khusus kanggo kompor anjeun.

Kacindekan Naon Anu Beda antara Infrabeureum sareng Cook Induksi

Masak Infrabeureum sareng Induksi Masak duanana cara masak anu saé. Nanging, Infrabeureum nawiskeun langkung seueur manpaat kusabab tuangeun anjeun asak langkung gancang bari henteu diduruk dahareun anjeun ku lebu atanapi haseup. Kompor infrared ogé cocog pikeun lingkungan - ngabantosan kami nganggo bahan bakar fosil anu kirang pikeun ngahasilkeun panas.


Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube