Produk masak énggal

  • New cooking products AFP-10A(electric frying)

    Produk masak anyar AFP-10A (ngagoréng listrik)

    Kompor induksi ku tombol toél kulit, kompor gas kompor listrik dua kali, kaca hideung kristal, ~ 220V ~ 240V, 50 / 60HZ, tampilan 2000W, tampilan LED,
  • New cooking products

    Produk masak énggal

    Portabel Freezer 380ML, Round 380ml ,, Cup Material: -High Purity food-grade Aluminium, AC 220V ka DC 12V-5A Adapto, Colokkeun kanggo opsional (dasar: VDE) kotak kado 3-Ply, kotak luar 5-Ply, kakuatan nyata 45W, 220-240V, 50 / 60Hz Kalayan freezer portabel pangénggalna, palancong anu ngalacak gunung tiasa ngaraosan inuman es nalika naék. Kulkas kantong anu dicekel tangan inovatif ieu tiasa ngajaga és beku salami sababaraha dinten tanpa kabocoran, lebur atanapi gangguan nanaon. Éta tiasa nyandak cair beku, és krim, sareng sajabana Éta tiasa ngajantenkeun és ...

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube