Warta

  • Bédana antara kompor induksi sareng kompor infra red

    Prinsip kerja kompor infra merah: saatos pemanasan inti tungku pemanasan (awak pemanasan logam nikel-Chromium), éta ngahasilkeun éfisién tinggi caket sinar infra merah. Ngaliwatan aksi pelat permukaan microcrystalline, sinar infra merah jauh épéktip tinggi dihasilkeun. Garis seuneu lempeng ka luhur, sareng ...
    Maca deui
  • Sejarah kompor induksi

    Cina mimiti ngahasilkeun kompor induksi dina taun 1980an, saatos ampir 30 taun dikembangkeun, industri kompor induksi ngagancangkeun trend pangwangunan, juru masak induksi maénkeun peran anu langkung penting dina kahirupan masarakat. Dina 2005, industri kompor induksi Cina naék rap ...
    Maca deui
  • Pangetahuan klasifikasi kompor induksi

    Di dapur, kompor induksi mangrupikeun salah sahiji alat dapur anu biasa pisan. Tapi kana klasifikasi kompor induksi anjeun hiji-hiji jelas? Naon kompor induksi umum kami? Tulisan ieu ngécéskeun klasifikasi kompor induksi sacara rinci, tingali taliti! Sesuai ...
    Maca deui
  • Perusahaan nyiptakeun

    Dina 2014, amor nyimpulkeun alesan tina kompor anu pegat sareng nguatkeun stabilitas kualitas. Dina 2016, amor parantos nerapkeun 48 patén téhnik. Dina taun 2020, amor parantos ngabarukeun kompor induksi surya DC sareng kompor infra merah surya. Aktivitas perusahaan Aya dua kagiatan teureuh unggal taun. Amor will provi ...
    Maca deui

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube