Perusahaan nyiptakeun

Dina 2014, amor nyimpulkeun alesan tina kompor anu pegat sareng nguatkeun stabilitas kualitas.

Dina 2016, amor parantos nerapkeun 48 patén téhnik.

Dina taun 2020, amor parantos ngabarukeun kompor induksi surya DC sareng kompor infra merah surya.

Aktivitas perusahaan

Aya dua kagiatan teureuh unggal taun. Amor bakal nyayogikeun perdagangan pikeun karyawan pikeun ningkatkeun efisiensi padamelan sareng nilai hirupna.

Unggal taun urang ngiringan kana Canton Fair, ngamajukeun sareng ngapopulerkeun produk anyar. Kami ogé ngiringan paméran internasional. Kami parantos ngiringan paméran Rusia sareng paméran Afrika Kidul.

Di 2021, urang bakal ngabaru 15 produk énggal.


Waktos Post: Nov-19-2020

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube