Pangetahuan klasifikasi kompor induksi

Di dapur, kompor induksi mangrupikeun salah sahiji alat dapur anu biasa pisan. Tapi kana klasifikasi kompor induksi anjeun hiji-hiji jelas? Naon kompor induksi umum kami? Tulisan ieu ngécéskeun klasifikasi kompor induksi sacara rinci, tingali taliti!

Numutkeun kakuatan kompor induksi tiasa dibagi kana kompor induksi rumah tangga sareng kompor induksi komérsial. Numutkeun klasifikasi sirah tungku, kompor induksi domestik tiasa dibagi kana kompor tunggal, kompor ganda, multi kompor sareng hiji listrik hiji gas.

Numutkeun kakuatan kompor induksi tiasa dibagi kana kompor induksi rumah tangga sareng kompor induksi komérsial.

Bujang juru masak

Tegangan kerja kompor tunggal nyaéta 120V-280V, sareng anu paling umum nyaéta 1900W-2200W, anu seueur dianggo dina masak kulawarga. Éta dikembangkeun mimiti sareng parantos seueur dianggo di nagara urang.

Gandakan juru masak

Tegangan kerja tina tungku dua sirah ogé 120V-280V. Ayeuna, aya hiji datar sareng hiji cekung sareng dua datar di pasar domestik. Kakuatan kompor tunggal umum nyaéta 2100W, sareng kompor dobel damel dina waktos anu sami henteu langkung ti 3500W.

Multi kompor

Multi kompor, umumna pikeun dua kompor induksi ditambah kompor infra merah. Acara anu didaptarkeun: tempat anu dianggo kompor tradisional, sapertos rumah sakit, pabrik sareng ranjau, hotél, réstoran, paguron luhur sareng paguron luhur, lembaga, jst; Utamana cocog pikeun acara tanpa pasokan bahan bakar atanapi panggunaan bahan bakar anu diwatesan, sapertos ruang bawah tanah, karéta api, kendaraan, kapal, penerbangan sareng pangwangunan Cina anu sanés, khususna ngembangkeun kakuatan listrik anu gancang, kompor induksi komérsial kakuatan tinggi ieu bakal seueur dianggo.

Hiji listrik hiji bénsin

Hiji listrik hiji gas mangrupikeun gabungan kompor induksi sareng produk kompor gas, sirah tungku tiasa nganggo gas tradisional, sirah tungku anu sanés nganggo kompor induksi, kakuatan umum 2100W, mangrupikeun dua taun muncul produk.


Waktos Post: Nov-19-2020

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube