Sejarah kompor induksi

Cina mimiti ngahasilkeun kompor induksi dina taun 1980an, saatos ampir 30 taun dikembangkeun, industri kompor induksi ngagancangkeun trend pangwangunan, juru masak induksi maénkeun peran anu langkung penting dina kahirupan masarakat.

Dina taun 2005, industri kompor induksi Cina naék pesat kalayan kaluaran 14,5 juta unit, paningkatan 87,34 persén langkung tina 7,74 juta unit dina 2004. Dina taun 2005, volume penjualan taunan kompor induksi nyaéta 13,76 juta, anu ningkat langkung ti 90% dibandingkeun sareng 7,205 juta di 2004.

Dina taun 2006, pangembangan industri kompor induksi Cina ngagancangan, produksi taunan langkung ti 22 juta unit, naék 51,72% dina période anu sami dina 2005, ékspor taunan 2.1 juta, ampir 50% langkung luhur tibatan période anu sami dina 2005, kompor induksi, salajengna ningkatkeun tingkat konsentrasi merek tina pangsa pasar sapuluh mérek top tina 92,6%, salajengna kana konsentrasi pangsa pasar merek garis kahiji, kompor induksi dina alat-alat dapur kanggo merhatoskeun paling ageung produk.

Dina 2007, saatos harga panel induk kompor microcrystal diturunkeun, bagian tina perusahaan kompor induksi anu dipimpin ku Galanz, Midea, Jinling, Kewei, sareng anu sanésna ngamimitian "perang harga". Sareng ieu mangrupikeun perang harga ieu, damel sakumpulan tina perusahaan tungku éléktromagnétisme anu ngumbara di ujung delister kusabab produk anu teu tiasa diasinkeun asalna leungit viabilitas lengkep, ogé ngajantenkeun tingkat konsentrasi merek industri tiasa ningkat. Dina taun 2007, rombakan skala industri kompor induksi langkung ageung, ngan dina Oktober aya 20 % perusahaan dileungitkeun.

Pasar kompor induksi saatos ngalaman kamakmuran dina 2005, paruh kadua taun 2006 katempona "Waterloo" dugi ka 2007 teraskeun lemah, lebet kuartal katilu 2008, pasar kompor induksi diawalan sataun dina penjualan usum puncak alit. Nanging dina kontéks tina krisis kauangan global sareng perlambatan ékonomi, alat-alat leutik dina kamunduran pertumbuhan sacara umum dina industri perkakas rumah tangga unik. Di taun 2008, perusahaan-perusahaan di jero bumi ngiringan penjualan alat-alat bumi alit dina tilu suku mimiti kamekaran.


Waktos Post: Nov-19-2020

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube