Produk sanés

  • Others product 260g SS Pot

    Batur produk 260g SS Pot

    Induksi dumasar Steel Pot
    Modél No.:- 260G
    Tipe bahan: - Baja tanpa cangkang
    Tutup Tutup: - Gelas
    Handel: - Pakem Bakelite
    Ukuran lega luhur: - 220mm
    Ukuran handap: - 245mm

    Ngepak
    Ukuran kotak: - 335x100x400
    Ukuran kotak master: - 900x580x400mm / 30Pcs
    20FCL: - 4020 pcs
    40HQ: - 9780 PCS
  • Others product 320g SS Pot

    Produk sanés 320g SS Pot

    Induksi dumasar Steel Pot
    Modél No.:- 260G
    Tipe bahan: - Baja tanpa cangkang
    Tutup Tutup: - Gelas
    Handel: - Pakem Bakelite
    Ukuran lega luhur: - 220mm
    Ukuran handap: - 245mm

    Ngepak
    Ukuran kotak: - 335x100x400
    Ukuran kotak master: - 900x580x400mm / 30Pcs
    20FCL: - 4020 pcs
    40HQ: - 9780 PCS
  • Others product 500g SS Pot

    Batur produk 500g SS Pot

    Modél No.:- 500G
    Tipe bahan: - Baja tanpa cangkang
    Tutup Tutup: - Gelas
    Handel: - cekelan Brownlite
    Ukuran lega luhur: - 270mm
    Ukuran handapna: - 300mm (Honeycomb)
    Ngepak
    Ukuran kotak: - 335x100x400
    Ukuran kotak master: - 900x580x400mm / 30Pcs
    20FCL: - 4020 pcs
    40HQ: - 9780 PCS

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube