2020 kompor induksi kompor anyar AI-1506 kompor gas listrik Kalayan Fungsi Masak Multi-fungsi

Pedaran pondok:

Kompor induksi sareng kontrol tombol toél kulit, kompor kompor hot plate keramik, kaca hideung kristal, 110V ~ 220V ~ 240V, 50 / 60HZ, tampilan kakuatan 2000W, Timer & Preset function, 320 * 390 * 69mm


Detil Produk

Titik induksi zona tunggal
Tabungan waktos (60%) sareng hemat daya (50%) nalika masak
Panas minimum kaleungitan (efisiensi langkung ti 90%)
Permukaan gelas khusus kanggo beberesih anu gampang sareng higienis
Kontrol mikroprosesor tina sadaya prosés
Zona masak induksi tunggal (diaméter 167 mm)
Diaméter alat masak anu pas nyaéta tina 20 dugi ka 25 cm
Deteksi alat masak otomatis pikeun masak induksi
Layar LCD anu kabaca ageung
Kontrol suhu dina kisaran 60 - 240 ° C dina léngkah 20 ° C
Kontrol panggero pikeun setting langkung gancang tina tingkat manaskeun, suhu sareng timer
Tombol HIRUP / OFF pikeun ngahurungkeun atanapi ngalih kana modeu sayaga
Suku anti slip
Gelar kaamanan
* Pareuman otomatis saatos dianggurkeun salami 2 jam
* Sora sora sareng pindah ka modeu stand-by nalika alat masak dilepas tina permukaan pemanasan nalika masak
* Sinyal sora sareng pindah ka modeu stand-by lamun alat masak anu henteu pantes dianggo
* Sekering termal ngalawan panas teuing tina hotplate sareng bagian jero kompor ku sinyal sora.
Deteksi kasalahan otomatis kalayan pesen kasalahan dipidangkeun dina tampilan
Kipas pendingin anu dikawasa ku mikroprosesor (hurung sareng pareum sacara otomatis gumantung kana suhu alat masak)
Input kakuatan 1800 W
Panjang kabel listrik: 1,4 m
Diménsi (lébar x jero x jangkungna): 320 x 390 x 69 mm
Beurat: 2,6 kg
Tegangan sareng frékuénsi: 220-240 V, 50 Hz
AI-1506 hideung sareng oranyeu. Tombol na nyaéta tombol push kalayan 10 fungsi calakan. Hot pot, tumis, BBQ, Lock, Timer, Milk, Water, Sup, Steam

Perumahan: - Plastik dibabawa

Pelat kristal kelas A: 320 * 390 mm

Ukuran unit: 320 * 390 * 69 mm

Kakuatan tampilan: 2000W

Kakuatan nyata: 1800 W

Ngepak
Ukuran Kotak Kado: - 335x100x400
Ukuran kotak master: - 625x365x365mm / 6Pcs
20FCL: - 1602 PCS
40HQ: - 3888 pcs
Kompor induksi gampang dibersihkeun. Éta tiasa ngadamel dapur anjeun rapih sareng rapih.

Tanpa asap asak, anjeun tiasa masak kaamanan sareng nyaman.
Ngabagéakeun palanggan ti sakumna dunya.

Pikeun OEM / ODM / CKD SKD

 

AI-1506-400px-blue
AI-1506-400px-red
AI-1506-400px-black

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube