2020 Desain anyar Ai-32 kompor induksi harga anu pangsaéna pikeun rentang induksi keuna kulit kalayan kualitas luhur

Pedaran pondok:

Kompor induksi sareng kontrol tombol toél kulit, kompor gas oven Mikro, gelas hideung kristal, 110V ~ 220V ~ 240V, 50 / 60HZ, kakuatan tampilan 2000W, Timer & Preset function, 290 * 370 * 42mm


Detil Produk

Kompor induksi langsing - Kauntungan kompor induksi langsing

Langkung énergi - hemat, kauntungan kompor induksi langsing kinerja munggaran dina efisiensi termal na anu luhur. Salaku produk berteknologi tinggi anu ngadukung "budaya dapur héjo", prinsip pemanasan kompor tradisional, sapertos kompor pemanasan listrik, kompor LPG, gas kompor sareng kompor nasi listrik nyaéta manaskeun tuangeun kana pot langsung di handapeun bejana beureum heula, sareng bagian sanés tina konsumsi panas dianggo dina pembakaran hawa, kalayan épisiensi termal antara 40% -60%, konsumsi panas ageung sareng masak alon. Efisiensi termal kompor induksi (kompor) tiasa ngahontal 95%.

Langkung aman, pangaruh pangaruh kompor induksi langsing sareng kompor gas sadayana bénten, ogé moal ngahasilkeun seuneu terbuka dina prosés pamakean, kompor induksi nyalira ogé henteu ngahasilkeun panas, moal sapertos kompor sanés anu sering nyayogikeun kajadian seuneu, langkung henteu aya kusabab bocor gas sareng nyababkeun sagala rupa hal.

Perlindungan lingkungan anu langkung seueur, kompor induksi langsing pamitan perang dapur dieusian kembang api, mangrupikeun kaéndahan koki modéren. Kompor induksi henteu ngaleupaskeun bahan naon waé nalika dipanaskeun, henteu aya seuneu haseup, ogé henteu ningkatkeun suhu kamar; Nalika tradisional batubara, LPG sareng gas nuju kobong, suhu kamar naék teras-terasan kusabab hawa anu ngaduruk, sareng lampu dapur ningkat terus-terusan. Samentawis éta, gas anu ngabahayakeun sapertos karbon monoksida, karbon dioksida sareng walirang dioksida bakal dileupaskeun pikeun mangaruhan kaséhatan manusa. Pamakéan kompor induksi perlindungan lingkungan (kompor) henteu ngagaduhan seueur masalah polusi kompor tradisional, janten leres-leres ngahontal rohangan anu bersih, ngajaga lingkungan. Gawéna tanpa seuneu dipanggang, khususna dina operasi usum panas, beresih sareng nyaman.

Kompor induksi langsing dina jaman ieu teuing waktos, urang gaduh di bumi sareng kompor indéks ipis tiasa merenah pisan pikeun nyayogikeun seueur nikmat, utamina kanggo seueur padamelan sibuk tanpa waktos kanggo masak pikeun masarakat, induksi ultra ipis kompor tiasa tuang panci panas sareng masak gancang pisan sanésna. Tangtosna, kompor indéks ultra ipis henteu sakti, urang kedah diajar masak langkung seueur kalayan kompor induksi langsing, digabungkeun sareng kompor induksi ultra ipis nyaéta langkung saé

AI-32 wungu sareng hideung. Tombol na nyaéta tombol rampa kulit kalayan 7 fungsi calakan. Sup, cai, bubur, BBQ, Goreng, Panci Panas.

Perumahan: - Awak Plastik (Langsing) Portabel

Ukuran gelas: - 290 * 370mm

Ukuran unit: 290 * 370 * 42mm

Kakuatan tampilan: 2000W

Kakuatan nyata: 1800 W

Ngepak
Ukuran Kotak Kado: - 330 * 75 * 425mm
Ukuran kotak master: - 470 * 350 * 445mm / 6Pcs
20FCL: - 2292 PCS
40HQ: - 5574 pcs

Kompor induksi gampang dibersihkeun. Éta tiasa ngadamel dapur anjeun rapih sareng rapih.

Tanpa asap asak, anjeun tiasa masak kaamanan sareng nyaman.
Ngabagéakeun palanggan ti sakumna dunya.

Pikeun OEM / ODM / CKD SKD

AI-32-HD

 

AI-32-1688_05 AI-2-1688_042


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube